Android alapú
okoseszközök tesztelése

Cégünkről

Az Aviatronic Kft. egy jól ismert, 1990-ben alapított, budapesti székhelyű innovatív rendszerház. A repülési és high-tech elektronikai rendszerek fejlesztése mellett számos sikeres, integrált hardver és szoftver megoldást tartalmazó fejlesztési projekt fémjelzi a több, mint két évtizedes működést. A mérnöki-fejlesztői gárda erőssége a kreatív probléma- és adatelemzés, mely sokszor biztosít partnereinknek az eredeti célkitűzéseken túlmutató előnyöket a kifejlesztett termékeink alkalmazásakor.

Az utolsó húsz évben fontos szerepet kapott az informatikai és multimédiás eszközök, valamint kommerciális elektronikus berendezések javítása is. Az Aviatronic Kft. több neves márka garanciális szervize. A cég a budai oldal egyik közlekedési csomópontjában megtalálható „Laptoptech.hu” üzletében és központjában is vállal márka független garancián-túli javításokat és forgalmaz nagyon előnyös árú, gyári felújított és használt notebookokat. A fődarab csere mellett speciálisan képzett technikusi gárda, korszerű BGA beültető állomások, és távol-keleti beszállítók teszik lehetővé az alaplapok alkatrész-szintű javítását, akár végfelhasználók, de akár partnerszervizek részére is.

ANOD

A berendezés egy Android alapú okostelefonok és táblagépek tesztelésére szolgáló eszköz. Elsősorban nagyobb szervizek számára ajánlott, mert Android verziótól függetlenül biztosítja az eszközök különböző egységeinek funkcionális ellenőrzését.

Lehetőség van a tesztelt eszköz azonosítójának, elektronikusan beazonosítható főbb elemeinek lekérdezésére is. Az azonosítók és a végrehajtott tesztek eredményei egy adatbázisban eltárolhatók, naplózhatók, mely egyrészt a javítás utáni hibamentes működés dokumentálására, másrészt a kötelező ANOD teszt a javítási folyamat protokolljába beépítve minőségellenőrzési gátfunkciót is szolgálhat.

Galéria

Sicherheits Oberwart 2018

Treff Berlin 2017

Elérhetőségek

Aviatronic Kft.

Cím:

1121 Budapest, Konkoly-Thege út 29-33.

Telefon:

+36 1 392 2222 / 3864

Web:

www.aviatronic.hu

E-mail:

info@aviatronic.hu