Testarea dispozitivelor inteligente cu sistem de operare Android

Despre companie

Aviatronic Kft. este o bine cunoscută companie inovatoare de IT, înfiinţată în anul 1990, având sediul la Budapesta. Pe lângă faptul că dezvoltă sisteme electronice de aviatică şi high-tech, activitatea sa de peste două decenii se remarcă şi prin numeroase alte proiecte de succes, axate pe dezvoltarea de hardware şi software integrat. Punctul forte al colectivului său de dezvoltatori îl reprezintă analiza creativă de probleme şi date, cu numeroase avantaje pentru partenerii noştri, în utilizarea produselor dezvoltate de noi, dincolo de obiectivele stabilite iniţial de aceştia.

În ultimul deceniu, reparaţiile dispozitivelor informatice şi multimedia, respectiv a echipamentelor comerciale au dobândit un rol important. Aviatronic Kft. este compania care oferă service în garanţie pentru mai multe mărci importante. Compania oferă servicii de reparaţii post-garanţie, indiferent de marcă, în magazinul şi centrul său, numit Laptoptech.hu”, aflat într-una din marile intersecţii din Budapesta, comercializând aici inclusiv laptop-uri folosite şi recondiţionate, la preţuri foarte avantajoase. Pe lângă înlocuirea componentelor principale, colectivul de tehnicieni înalt calificaţi, staţiile de înlocuiri chipuri BGA respectiv furnizorii din Orientul îndepărtat facilitează repararea plăcilor de bază atât pentru utilizatori, cât şi pentru service-urile partenere.

Produs

Dispozitivul este un instrument de testare pentru telefoanele inteligente şi tabletele cu sistem de operare Android. Este recomandat, în special, pentru service-uri mai mari, facilitând verificarea funcţionării diferitelor părţi ale dispozitivelor, indiferent de versiunea de Android.

Se poate verifica codul de identificare al dispozitivului testat, respectiv se pot accesa principalele elemente ale acestuia, identificabile electronic. Seriile de identificare şi rezultatele testelor efectuate pot fi stocate într-o bază de date, putându-se crea jurnale, ceea ce ajută, pe de o parte, la documentarea funcţionării corecte de după reparare, iar pe de cealaltă parte, testul ANOD obligatoriu este încorporat în protocolul procesului de reparaţie, având funcţia de barieră în controlul calităţii.

Galerie

Sicherheits Oberwart 2018

Treff Berlin 2017

Contacte

Aviatronic Ltd.

Adresa:

Budapest, Konkoly-Thege út 29-33, 1121, Ungaria

Telefon:

+36 1 392 2222 / 3864

Web:

www.aviatronic.hu

E-mail:

info@aviatronic.hu